Christina Kartsidou heter jag och är en 30-årig tjej, född och uppvuxen i Uppsala. Som person är jag väldigt social, driven och orädd, d.v.s. jag är inte rädd för att testa något nytt eller ta mig an nya utmaningar.

Mode har alltid varit ett av mina största intressen och därför valde jag att gå en treårig gymnasieutbildning inom Scen och Mode. Under och efter gymnasietiden så arbetade jag i olika klädbutiker som säljare, både i Stockholm och Uppsala. Det passade mig väldigt bra då jag fick kombinera mina kärlek för kläder med att träffa och hjälpa människor i att hitta det perfekta plagget. Min sista anställning innan jag började jobba heltid med naglar var som butikschef/1:a säljare på Company. Under min tid där blev min längtan efter att ha något eget för stor och jag beslutade mig därmed att bli nagelteknolog. Dels då jag insåg att jag kunde underhålla min kreativa ådra samtidigt som jag fick möjlighet att jobba med människor, vilket jag älskar.

Jag gick en utbildning hos Magnetic Nail Academy och januari 2012 blev jag en diplomerad nagelteknolog. Mars samma år starta jag mitt företag, NAILS UPPSALA och har jobbat med naglar sedan dess.

Då jag älskar mitt arbete och alltid vill erbjuda mina kunder det bästa, går jag ständigt nya utbildningar dels för att alltid hänga med i de senaste trenderna men även för att utveckla mina kunskaper. Sedan jag startade NAILS UPPSALA har jag tagit One Stroke certifikat (certifikat i att måla miniatyr målningar i ett penseldrag), CND:s certifikat för ”Fashion of Nail Art”. Nu senast gick jag en utbildning i tävlingstekniker och fransk manikyr hos M&M Nail & Beauty Center, där jag även fick ett diplom för mina kunskaper.

Framtidsplanerna, inkluderar fortsatt utveckling av mina kunskaper men även tävlingar. Redan i år kommer jag att börja träningstävla.

På min hemsida får ni ta del av jobb som jag gjort, skötselråd, vad man ska tänka på, men framförallt inspiration.

Välkomna!